Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 

WIE LEVERT DE MOOISTE BANNER(TEKST) AAN VOOR DE PEEL?

Door Paul Lindeboom en Jasper Schout

De officiele opening van de Multi Functionele Krachtruimte op de LBK

Dinsdagmiddag 30 oktober. Jasper Schout ineens in mijn mailbox met een motivational peptalk: “Ik heb een ‘ bijzonder’ verzoek aan je, maar ik weet dat jij dit vast en zeker leuk vindt om mee aan de slag te gaan! ;) Ik heb voor vandaag eigenlijk andere prio’s gesteld en eigenlijk geen tijd voor deze aimabele jonge sportofficier. Maar dan blijkt in zijn tweede mail: “Misschien niet onbelangrijk, er is wel enige haast geboden ivm de samenwerking met Multimedia.” Jasper probeert wel prettig de druk op te voeren want in zijn derde vervolgmail komt hij met de pusher: “Wij hebben hier nu een nieuwe MFK en ze zijn vandaag bezig om de nieuwe sauna af te bouwen. Mogelijk als prijs een Welness behandeling in ‘ de Peel’  ? ;-) Ik ga overstag, dus onderstaand een artikel waarin haast is geboden want inzendingen kun je tot uiterlijk woensdagmiddag 07 november 12:00 uur sturen naar mailbox losportgp.lbk@mindef.nl

De prijsvraag
Jasper: “De situatie op de Lgen Bestkazerne in  de Vredepeel is als volgt; Voor onze MFK ben ik bezig om een aantal Banners te laten maken, nu wil ik op 1 van die banners een motiverende tekst/afbeelding die aanzet tot bewegen/presteren. Hieronder een aantal afbeeldingen die ik zelf wel sterk vind. Nu kan ik er maar 1 laten maken en wil ik dus de Beste pakken…

Samen met Luuk Nissen had ik het idee om dit als ‘prijsvraag’  uit te zetten op FitforAction… De vraag/het verzoek zou moeten zijn;  stuur jou meest motiverende afbeelding/tekst in die jou ‘ triggert’  tot bewegen.

Mogelijk krijgen we zo een verzameling aan treffende afbeeldingen die de hele organisatie kan gebruiken??

Opening van de MFK
Eind augustus had de redactie al onderstaand bericht ontvangen maar nog niet eerder op deze website geplaatst. Bij deze alsnog, want wel toepasselijk met de prijsvraag voor de banner voor de MFK.

“Maandag 27 Augustus was het dan eindelijk zo ver, de officiële opening van onze MFK of voluit de Multifunctionele Krachtruimte. In het kader van de ontwikkelingen in het professioneel trainen en in navolging van de LO&Sportgroepen OK, RVS en Roosendaal, hebben ook wij een gedeelte van de zaal speciaal ingericht om de krachttrainingen nog beter te faciliteren.

Samen met onze grootste klant de 13e Luchtverdedigingsbatterij hebben wij deze ruimte feestelijk en met de nodige zweetdruppels officieel geopend. Na een welkomstwoord van C-13 bt. de Majoor Dijkshoorn en C-LO&Sportgroep Tlnt Schout werd de batterij opgewarmd met een ouderwetse warming up op muziek, verzorgt door mevrouw Kuijpers. Vervolgens had Mevrouw van Berlo een goede “Workout of The Day” (WOD) klaar staan voor iedereen met maar liefst een twintigtal oefeningen. Na deze officiële opening en nog de nodige intro-lessen voor de aparte doelgroepen is er voor een ieder de mogelijkheid om hier zowel groepsgewijs als individueel veelzijdig te trainen.

De kern van de ruimte bestaat uit 4 toestellen, 2 Omnia-toestellen van Technogym waar een variëteit van oefeningen op uitgevoerd kan worden in combinatie met 2 Olympic Halfracks waar de nodige gewichten op kunnen worden verzet. Daarnaast is de ruimte aangevuld met attributen als jumpboxes, sandbags, kettlebells, wallballs, slamballs, klimtouwen en een ‘ouderwetse’ VDK-kar.

Wij hopen dat het gebruik van de ruimte net zo’n succes zal zijn als de opening. Is uw interesse gewekt of wilt u zelf een keer komen trainen dan nodigen wij u van harte uit, de deur staat altijd open!” (Die van de wellness dus binnenkort ook…..)