Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 


HET ONDERSTAANDE EVENEMENT IS OP 24 MAART GEANNULEERD VANWEGE EEN ZEER GERING AANTAL VOORAANMELDINGEN

FIETSEN MET DRIE LO/SPORT KAMPIOENEN IN DRIE LANDEN

Door : Paul Lindeboom

Vanaf de droomlokatie van Geert Suijlen in Roermond wordt er van vrijdagmiddag 13 mei t/m zaterdagochtend 14 mei een aanlokkelijk fietsevenement voor de Vrienden van het dienstvak LO/Sport georganiseerd. Want hoe groot is de kans dat je ooit nog met de drie voormalige LO/Sport fietskampioenen Herold Dat, Luuk Nissen en Klaas-Jan Kin kunt fietsen in een mooie glooiende omgeving?

Fietsen en workshop
Onze 3 kampioenen gaan in verschillende niveaugroepen twee afstanden aanbieden om op zaterdagochtend 14 mei af te leggen. Daarnaast geeft meervoudig wielerkampioen Herold Dat op vrijdagavond een leuke en leerzame workshop, genaamd 'van Winnen naar Overwinnen'. Tijdens zijn presentatie gaat hij dieper in op het mentale aspect tijdens wielrennen en maakt daarbij de transfer naar het vak van LO/Sportinstructeur. Persoonlijke ervaringen tijdens zijn diverse hoogtepunten uit een rijke wielercarrière zullen zeker aan bod komen.

Suijlen Sport
Naast deze leuke fietsactiviteiten is er (voor partners) ook nog een mooi programma. Geert Suijlen biedt voor slechts 30 euro een overnachting aan, incl. op vrijdagavond (voorafgaand aan de workshop van Herold) een barbecue en uiteraard op zaterdagochtend een ontbijt. Suijlen Sport heeft meerdere actieve mogelijkheden, o.a. de tandems en kano's mogen gewoon gebruikt worden. En de omgeving biedt wandelmogelijkheden en anders een historisch winkelcentrum. Voor ieder wat wils!
Voor degenen die het wensen: je mag (via Geert) zelfstandig bijboeken voor de zondag. Kosten: 12,50 p.p.p.n.

Adres Camping :
Camping Jachthaven Hatenboer
Hatenboer 51 
6041 TN Roermond

Korting
Voor de vrienden van de Stichting wordt een korting van 10 euro op bovenstaande aanbieding geboden, waardoor dit evenement feitelijk de bespottelijke lage prijs van 20 euro kost.
Ben je nog geen vriend, dan kun je dat vanaf nu worden. Middels een donatie van 10 euro ben je voor de komende 2 jaar vriend. Vanaf 2018 ga je dan over in een '5 euro vriend' tenzij je opzegt. Partners van onze vrienden kunnen deelnemen voor 30 euro.
Heb je geen interesse om vriend te worden, dan is er geen gebruik van korting en bedragen de deelname kosten 60 euro.

Programma

vrijdag 13 mei middag

15:00 - 18:00 aankomst

vrijdag 13 mei middag

15:30 korte fietstocht van 1,5 uur (voor geïnteresseerden)

vrijdag 13 mei avond

18:00 barbecue

vrijdag 13 mei avond

20:00 workshop Herold Dat

vrijdag 13 mei avond

21:30 gezellige avond

zaterdag 14 mei ochtend

07:00 ontbijt

zaterdag 14 mei ochtend

08:00 fietstocht

zaterdag 14 mei ochtend

12:00 - 13:00 vertrek


Aanmelden
Voor de organisatie is het gewenst om zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 25 april 22:00u, in te schrijven met het oog op het regelen van voldoende accommodatie en eten. Voordat je je hieronder aanmeldt, is het handig te weten dat voor actief-dienend personeel deelname niet op basis van dienstreis kan plaats vinden en voor iedereen dat deelname op eigen risico plaats vind. Het dragen van een valhelm is verplicht.

 


Zelf meenemen

- Slaapzak
- stretcher
- matras
- identiteitsbewijs
- sportdrank en/of -voeding voor onderweg
- contant geld voor de inschrijving (ter plekke te voldoen, op de dag
  van aanmelding) en eventuele versnapering tijdens de fietstocht.

Deelnemers
Met regelmaat zal hier een overzicht te downloaden zijn van reeds ingeschreven deelnemers.

P.S. Mocht je wat voor reden dan ook problemen hebben met het doorlopen van het aanmeldingsformulier of dit formulier niet in beeld krijgen, stuur dan een e-mailbericht naar fitforaction@hotmail.com