Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 

WAT DOE JE ALS JE BROER DOOR A.L.S.GETROFFEN IS?
Door Paul Lindeboom 

Eén van de broers van onze Leefstijlcoach Cynthia Kluitmans is een van de 500 personen die vorig jaar gediagnostiseerd werd met de dodelijke spierziekte ALS. Voor Cynthia is dit aanleiding zich in te spannen om het onderzoek naar geneesmiddelen voor deze vreselijke spierziekte te voorzien van een financiële injectie.

Daarom heeft zij zich aangemeld om op 8 juni 2023 mee te doen met de Tour du ALS. Ze zal dan de Mont Ventoux op gaan fietsen, een beklimming van 22 km. Om zich goed voor te bereiden is zij per 1 januari gestart met een opbouw- fietsschema (gemaakt door onze collega Rik van Trigt).

Cynthia maakte onlangs op de dijk langs het Gooimeer, waar het net als bovenop de Kale Berg ook altijd waait, het onderstaande promotiefilmpje.


Mocht je Cynthia willen sponsoren dan is zij je, namens alle ALS patienten, natuurlijk heel dankbaar!
Op deze website kun je, als je aan de linkerkant in ‘Zoeken’ de naam van Cynthia Kluitmans intypt, haar persoonlijke pagina bekijken, haar motivatie en (liefst) een donatie geven om het eerste doel van minimaal 1500 euro te behalen. Elk bedrag is welkom. Het tweede doel gaat Cynthia op donderdag 8 juni 2023 uitvoeren.

Publicatiedatum: 20 januari 2023