Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 
GOUDEN MEDAILLE FRANK PAIJMANS
OP BIJZONDERE LOKATIE

Door: Frank Hoek

In de afgelopen periode van 2 jaar Corona is het niet mogelijk geweest om de Ceremonie van een Gouden Medaille in de juiste ambiance uit te reiken. Nu Frank een jaar voor zijn FLO zit, hebben we toch gemeend om dit juist nu de aandacht te geven. Dit alles op een bijzondere locatie, nl Verzorgingshuis Elzenhoven in Sprang-Capelle, waar Frank zijn bijna 90 jarige moeder woont.

Op 12-05-2022 heeft de SM Frank Paijmans uit handen van onze HDE Overste Pieter v d Peet de Gouden Medaille ontvangen. Dit in het bijzijn van zijn vrouw en dochters en zijn familie.
Een aantal collegae waren aanwezig waaronder, HDE Overste Pieter v Peet, Stafadjudant Johan Veenstra, Regio C-Zuid Maj Muuk Harmsen en OTB AOO Anthony Scheepers.

In een mooi hoekje van de eetzaal in Elzenhoven was een hartelijk ontvangst met koffie en gebak. Militairen in een mooi pak trekken al snel de aandacht in een verzorgingstehuis, foto’s werden rijkelijk gemaakt.
Aansluitend nam Overste Pieter v d Peet het woord achter de rollator. En na een introductie waar de Gouden Medaille vandaan komt en mooie lovende woorden naar Frank, was het moment daar. Moeder Riet werd naar voren gevraagd en heeft bij Frank zijn Gouden Medaille opgespeld.
Een mooi en waardevol moment voor alle aanwezigen, waar we met zijn allen trots op mogen zijn.

Aansluitend een mooie bos bloemen voor zijn vrouw door de HDE, met als dankzegging voor alle goede zorgen voor hem. En dat Defensie meer dan 36 jaar van zijn kwaliteiten gebruik heeft mogen maken. Met name de aandacht die Frank heeft voor zijn eigen collegae.
Door C- LO&Sportgroep Strijpse Kampen werd er ook namens de SK een mooi boeket aangeboden aan moeder Riet.

Tot slot nam Frank zelf het woord om zijn eigen vrouw oprecht te bedanken voor alle steun in de afgelopen jaren, in goede en slechte tijden. Met een mooi boeket van 31 rode rozen was dit een meer dan waardevolle ceremonie in een mooi gezelschap.
Met een drankje op het terras werd het geheel afgesloten.

Wat er voor mij uitsprong deze dag is dat er aandacht is voor de mens.

Publicatiedatum: 19 mei 2022