Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 


AFVALLLUUUUH!

Door: Rene van Oost

De mens is tegenwoordig veel meer bezig met een gezonde leefstijl. Eet en drink ik wel gezond? Krijg ik al mijn vitamines en mineralen wel binnen? Eet ik niet teveel suiker en zout?
Maar ook proberen we meer te sporten. Van Bootcampen tot Cross-fit, we zoeken iets wat we leuk vinden om te doen en waar we ons lichaam mee kunnen prikkelen. We hebben doelen als afslanken, spiergroei en sneller herstel. En hiervoor heb je talloze middelen om te gebruiken. Herbalife is
één van de diensten die dit soort hulpmiddelen kan verstrekken om tot uw doel te komen.

Ruben Verkaart en Martin Berends (beide werkzaam bij de LO&Sport) zijn allebei coach bij Herbalife en vertellen in dit artikel wat Herbalife nu precies is en wat het doet.

Wat is Herbalife in grote lijnen?

Herbalife heeft de visie om mensenlevens positief te veranderen. Dit doet zij door mensen te coachen op zakelijk gebied en op gebied van een actieve levensstijl. Dit wordt ondersteund door directe verkoop in voeding- en gewicht beheersingsproducten.

Waarom gebruiken mensen Herbalife?

Herbalife vult alle voedingstoffen aan die men tekort komt in hun dagelijkse maaltijden.

Het standaard ontbijt programma bevat alle 52 voedingsstoffen die de mens dagelijks nodig heeft, aangevuld met vitamines en mineralen zodat het lichaam optimaal gevoed wordt. Daarnaast coacht Herbalife je op een actieve levensstijl, normale voeding, beweging, zelfstandigheid en water drinken. Door deze multidisciplinaire aanpak  behalen klanten op een gezonde wijze hun doel en behouden ze deze.

Wat doet Herbalife met je?

Door je voedingstoffen aan te vullen in combinatie met een actieve levensstijl zal je lichaamsgewicht zich aanpassen, zal vermoeidheid afnemen, heb je minder last van snack/snoep behoefte, zal je rustiger slapen, zal je spijsvertering beter verlopen en zullen je sportprestaties verbeteren.

Wat zijn de voordelen als je Herbalife gebruikt?

Herbalife is geen kuur of dieet. Het is een dagelijkse aanvulling en brengt balans in je voeding en daarmee in je leven.

Hoe moet je Herbalife gebruiken?

Je gaat samen met je coach zitten voor een programma. De coach kijkt naar tekorten in je voeding en naar specifieke doelen die jullie samen kunnen maken. De producten zijn makkelijk en trendy in de vorm van shakes en/of supplementen. Deze kan je een of meerdere keren per dag innemen.

Welke producten kun je allemaal gebruiken?

- Herbalife staat bekend om zijn Formule-1 shake (maaltijd vervanger)

- Diverse supplementen die diverse tekorten kunnen aanvullen.

- “24” lijn voor de recreatieve en wedstrijdsporter (voor, tijdens, na)

- Uiterlijke verzorgingslijn (gezicht-huid producten)

- Eigen kledinglijn

- Specifieke producten tegen een te hoog cholesterol, bloeddruk en producten die bijdragen aan een gezond hart en ogen.

Wie gebruikt Herbalife zoal?

Herbalife is bekend geworden door het afslanken. Nu wordt het vooral ingezet als gezond ontbijt binnen gezinnen. Samen met de nieuwe “24” lijn is Herbalife ook bij sporters erg geliefd. Denk hierbij aan PSV, Ajax, Real Madrid en de Nederlandse zwembond. Verder is topvoetballer Christiano Ronaldo een boegbeeld van Herbalife.

Bedankt voor het lezen en mochten er na dit artikel vragen zijn over Herbalife, neem dan contact op met één van de twee coaches of kijk op www.herbalife.nl.

Er zijn natuurlijk meer inzichten en goeroes op het gebied van voeding. Ik daag jullie uit om ook jullie visie te beschrijven, zodat we een zo compleet mogelijk beeld krijgen voor de lezers zodat zij eventueel kunnen kiezen wat het beste bij hun aansluit. Reacties svp sturen naar rene.van.oost@fitforaction.nl  

Publicatiedatum: 06 januari 2017