Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 

VOETBALLEN MET JE SMARTPHONE

Advertentie

De kreet: “meten is weten, maar met ongeveer doe je meer” wordt wel gebruikt door sporters die graag intuïtief trainen. Maar de technologische vooruitgang gaat voort.

Het is niet meer alleen de hartslagmeter die, eenmaal ingesteld, het tempo doceert. We meten de snelheid, de trapwattages en -frequenties als we fietsen. We registreren het aantal stappen c.q. hardlooppassen en de afgelegde kilometers. We meten de weerstand, het aantal herhalingen en series en gebruiken een TGS sleutel als we op de Technogym-apparatuur trainen.

We meten niet alleen ons gewicht op Tanita, maar krijgen informatie over de lichaamssamenstelling, water, vet, spiermassa en het onderscheid tussen links en rechts. We kunnen al die informatie opslaan.

De smartphone gaat om al die redenen mee als we sporten.

Tot nu toe kwamen de sporters die het liefst met de bal spelen er bekaaid af. Maar daar komt verandering in. Er is nu de PilaFoot bal. De revolutionaire slimme voetbal verbonden met je telefoon. PilaFoot is een hoog kwalitatieve voetbal, maar .... geconnecteerd met je smartphone! LEBA, supporter van Vrienden LO&Sport, levert hem. Wil je meer weten, klik dan hier

Publicatiedatum: 27 maart 2018