Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 


 DIENSTVAKDAG 2022!
Door: Michiel Twigt

 

Jaarlijks organiseert de LO&Sportorganisatie KL een Dienstvakdag (DVD). Met het organiseren van deze dag vieren we het ontstaan van het dienstvak LO&S, op 15 september 2004. De Dienstvakdag draagt bij aan het  ‘dienstvak-gevoel’ van actief dienende leden én post-actieve leden van het dienstvak LO&S. Hiermee is deze dag van groot belang voor de saamhorigheid van de organisatie, die verspreid  over locaties in NLD en DEU. De organisatie van de DVD is traditioneel in handen van C- en  personeel van de LO&Sportgroep Bernhardkazerne te Amersfoort.

Grofplanning
Het personeel van de LO&Sportorganisatie kan dit jaar kiezen uit 3 workshops of gastsprekers verdeeld over de dag. We sluiten de dag af met een etentje, in het kader van de saamhorigheid. Er volgt in een later stadium nog een programma en op basis van inschrijving (online) kunt u zich opgeven voor de verschillende events.

Inschrijving geopend
Vanaf heden (donderdag 21 juli, 15:30 uur) is de website voor het aanmelden gelanceerd. Over alle workshops in informatie vermeld, waardoor je vooraf kunt inlezen om de interesse te bepalen. Klik op de bovenstaande foto om de website (gemaakt met Google sites) te bekijken.

Publicatiedatum: 16 juni 2022, update 21 juli 2022